За інформацією польських ЗМІ, Полісся хотіло придбати центрального нападника Арки з Гдині Кароля Чубаку, проте гравець відмовився переїжджати до України через війну на території нашої держави.

Як повідомляє авторитетний польський журналіст-інсайдер Пьотр Шльонка, посилаючись на свого колегу Мацея Сломінского, Полісся робило офіційну пропозицію Арці з Гдині, пропонуючи придбати їх забивного форварда Кароля Чубаки. За інформацією джерела, разом з бонусами сума трансферу мала скласти близько одного мільйона євро.

Це був би рекорд для клубу з Гдині та другий найдорожчий трансфер в історії Першої ліги Польщі загалом. Проте угода зірвалася, бо сам гравець відхилив пропозицію, не бажаючи переїжджати до України через війну й постійні обстріли наших міст.

Нагадаємо, що чинним гравцем Полісся є чемпіон світу з боксу у надважкому дивізіоні Олександр Усик.

Чубак загалом провів за Арку 115 матчів: 52 голи, 15 асистів.

Згідно з прайс-листом від Transfermarkt 24-річний центральний нападник коштує 600 тисяч євро.

Після трьох турів Полісся має в активі чотири залікові бали та займає дев’яту сходинку у турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги.

У четвертому турі команда з Житомира вдома прийматиме київську Оболонь. Гру заплановано на 25 серпня, початок матчу о 13:00.