Сьогодні в Одесі стартував третій тур Другої ліги сезону 2024/25. Місцева “Реал Фарма” приймала новачка ПФЛ “Вільхівці”. Одесити в нинішньому чемпіонаті не забивали і не набирали очки.

Друга ліга, 3-й тур.

Реал Фарма Одеса – СК Вільхівці 0 : 4.

0 – 1. Баник – 9.

0 – 2. Глагола – 45+1.

0 – 3. Тилінський – 65.

0 – 4. Клочан – 90+5.

Сьогодні грою в Одесі розпочався третій тур Другої ліги. Місцева “Реал Фарма” приймала “Вільхівці”. До цього туру 13 матчів поспіль не могла виграти “Реал Фарма” ще з минулої осені. Минулий тур став знаковим для клубу із Закарпатської області – завдяки голу капітана команди Глаголи вдалося перемогти “Рух-2” (1:0). Це були перший гол і перша перемога команди у статусі клубу ПФЛ.

Вже у дебюті протистояння господарі поля пропустили. Після передачі Глаголи з кута штрафної потужно пробив Даніель Баник – 0:1. Помилився у цьому епізоді Друі. На останній хвилині першої половини зустрічі господарі збільшили свою перевагу. Цього разу Баник віддав, а Глагола пробив у дальній кут – 0:2. Також відзначимо рівень газону на стадіоні “Іван”. На такому газоні можна хіба що пасти худобу, а не грати у футбол.

На початку другого тайму міг повернути інтригу в матч Барсуков, але він не реалізував пенальті. І ось гості відзначилися ще. Довів рахунок до розгромного Тилінський – 0:3. Крапку в матчі поставив Клочан – 0:4.