В першому матчі вирішального раунду Кваліфікації Ліги Конференцій “Челсі” переграв вдома швейцарський “Серветт” з рахунком 2:0.

Михайло Мудрик відіграв повний матч. Проте головний тренер Енцо Мареска залишився незадоволений його діями. На післяматчевій прес-конференції, як повідомляє Football London, італійський фахівець дав цікаві відповіді на запитання щодо українця.

– Чи повинен Мудрик бути стабільнішим?

– Я думаю, це Міша, це Мудрик, і не лише сьогодні, а відколи він приєднався до клубу. Думаю, у нього були деякі добрі моменти, а потім деякі моменти, ніби монета перевернулася. Ти не знаєш, це одне чи інше. Це Міша. Якщо він здатний стати стабільнішим, він може зробити крок вперед.

– Ніколи не відчувається, що він зміниться…

– Ми збираємося спробувати допомогти йому змінитися. Він повинен докласти зусиль і зрозуміти, що ми збираємося пасувати йому м’ячі в атакувальній третині поля. І коли він там, він повинен ухвалювати правильні рішення. Для мене більшість помилок Мудрика не через якість або технічні помилки, а через прийняття рішень. Іноді він повинен грати і намагається щось інше, і ми втрачаємо м’яч. Іноді він повинен йти в дриблінг віч-на-віч. Справа в прийнятті рішень. Сподіваюся, ми здатні допомогти йому покращити це.

Нагадаємо, що матч проти “Серветта” став другим офіційним у сезоні для “Челсі”. В першому, програному вдома “Манчестер Сіті” у лізі з рахунком 0:2, Мудрик залишився в запасі.