Голкіпер збірної України та Бенфіки Анатолій Трубін розповів про своє найбільше футбольне бажання та акцентував увагу на військових діях в Україні.

“Коли я був дитиною, я думаю, що моїм кумиром був Едвін ван дер Сар, бо бачив багато його ігор… І, можливо, Андрій Пятов, бо я українець”.

“Вторгнення росії? Це болюча історія, не тільки в моєму житті, а й у житті багатьох українців, особливо донеччан. Я сподіваюся, і це одна з моїх найбільших бажань, грати зі збірною чи Бенфікою в Лізі чемпіонів на Донбас-Арені. Я дуже сподіваюся, що це може статися в майбутньому”.

“Для мене це трохи… Не трохи, це дуже складно, тому що я весь час дивлюся новини, я говорю з сім’єю про те, що сталося і що не сталося. Це важко, дуже важко для мене. Я дуже хочу поїхати туди , тому що я сумую за своїм домом, за українською їжею, за моїми друзями… Але зараз не найкращий час”.

“Що я можу сказати про Київ, то це те, що це одне з найкращих міст у світі. Коли все буде закінчено, я запрошую вас відвідати його, тому що там все ідеально. Не все, але майже”.

Анатолій у сезоні 2023/24 провів 48 матчів за клуб, у яких пропустив 47 м’ячів, та 17 зустрічей відіграв «на нуль». Його контракт із Орлами розрахований до літа 2028 року.