Колишній нападник київського Динамо кінця 80-х початку 90-х років минулого століття Олег Протасов поділився думками про матч команди Олександра Шовковського з Зальцбургом у кваліфікації Ліги чемпіонів.

«Не люблю я цю справу – давати прогнози, але, думаю, що багато голів ми не побачимо. Чогось мені здається, що пропустять кияни. Дай Бог, помилитися. Вважаю, рахунок буде або 1:1, або 2:1 на користь киян, що було б дуже добрим результатом‎», – сказав екснападник Динамо.

Нагадаємо, що перший поєдинок фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів між Динамо та Зальцбургом заплановано на завтра, середу 21 серпня. Початок матчу о 22:00 за Києвом у польському місті Люблін.

  • На попередніх стадіях найпрестижнішого єврокубкового турніру київська команда вибила сербський Партизан (6:2 і 3:0) та шотландський Глазго Рейнджерс (1:1 і 2:0).
  • У якості гравця Протасов був нападником і виступав у рідному Дніпрі, Динамо, Олімпіакосі, японському клубі Гамба Осака, а також грецьких Верії, Проодефтікі та Панелефсініакосі.
  • У тренерській кар’єрі Олега Валерійовича були Верія, Олімпіакос, АЕЛ, Стяуа, Дніпро, Кубань, Іракліс, Ростов, Астана, Динамо Мінськ і Астра.
  • В УАФ Протасов працював технічним директором (2017-2018) та був віце-президентом (2018-2024).