Журналістка, кореспондентка УПЛ ТБ Катерина Годунова розповіла, чому гравці «Кривбаса» відмовились від флешінтерв’ю після перемоги над «Вересом» (2:0) у 3-му турі УПЛ.

«Найбільше у мене запитань до гравців «Кривбаса», які так і не дійшли до флешзони. Чому? Та х## знає насправді. Уперше за 8 років у спортивній журналістиці до мене не прийшли гравці від команди, яка перемогла.

І ні, проблема не в пресслужбі, там чудові хлопці і дівчата, і я дуже вдячна їм за допомогу сьогодні. Чого мені завжди не вистачає в українському спорті – це взаємоповаги. Взаємоповаги між спортсменом (-кою) та глядачем (-кою), між спортсменом (-кою) та тими, хто організовує трансляцію, працює безпосередньо на матчі, намагається «продавати» цей матч. Зрештою, між спортсменом (-кою) та журналістом (-кою), який (яка) забере близько 4 хвилин твого часу після гри.

Від віцепрезидента ми почули, що «хлопці відверто з#######ь», і я їх розумію, і знімальна група теж. Усі ми з#######ь. Але будемо відвертими: є люди, чий з###б набагато більший. І це не футболісти, не я і не знімальна група. Хочеться, щоб український спорт, зокрема футбол, перестав бути таким інфантильним. Давайте поважати одне одного. І в першу чергу тих, заради кого відбувається цей матч. Амінь», – написала Годунова у сторіз свого інстаграму.

8 грудня минулого року «Динамо» оштрафували на 5 тисяч гривень за неприхід Шовковського на флешінтерв’ю після матчу з «Кривбасом»