На післяматчевій пресконференції головний тренер криворізького “Кривбасу” Юрій Вернидуб прокоментував виїзну перемогу над рівненським “Вересом” у третьому турі УПЛ (2:0), повідомляє прес-служба “Кривбасу”:

– Найголовніше, що ми перемогли, взяли три бали. З трьох останніх ігор у нас – дві перемоги і одна поразка у Львові, тому наразі це найголовніше. Я дуже хвилювався за цю гру. Знав, що вона буде важка, тому що “Верес” завжди дає бій усім суперникам. Навіть нещодавній поєдинок з “Динамо” показав, що вони могли і внічию зіграти. Зараз у нас є три дні, щоб знову відновитись. Завтра залишаємось у Рвіному, потренуємось, відновимось, і після цього відправляємось до Кошице. За увесь час ми наїздили дуже багато, але для нас це теж школа така, щоб зрозуміти, як в той час коли у нас йде війна, проводити єврокубкові матчі. З “Бетісом”, думаю, легко точно не буде, тим більше суперник у нас знову дуже класний. Зіграти з таким опонентом – це класно: перевірити себе і побачити, на що ми здатні.

– Суб’єктивне враження – можливо, ви по-іншому бачите, але прийнамні по матчам чемпіонату… Перші дві гри “Кривбас” створює значно більше, ніж забиває. Чому так?

– Сто відсотків. Я прочитав вчора інтерв’ю – “Динамо” обіграло “Карпати”, і головний тренер львівʼян сказав, що вони не заслуговують на цей рахунок. А ми заслуговували на 0:3… Давайте так, сорок хвилин вони центр поля не переходили, ми не забили три-чотири моменти, не забили пенальті. Потім перша атака – і 1:0. Встигли розіграти і начебто, знову момент, але не забиваємо, ще атака на наші ворота – 2:0. Ось і вся гра. Так, тяжко, багато нереалізованих моментів, ну це десь майстерність може. В мене немає до хлопців питань і претензій, тому що вони роблять все що можуть. У нас футболісти – середній рівень, є трошки вище середнього рівня і ми граємо у футбол. Хочемо грати у футбол, у непоганий футбол, атакуючий футбол, але треба забивати. Поки що нам дуже важко дається забивати ці м’ячі.