Сьогодні відбувся матч “Верес” – “Кривбас”. Обидві команди зараз перебувають не в найкращій формі. Господарі поля за перші два тури набрали одне очко, тим часом команда з Кривого Рогу мала серію з трьох поразок поспіль у всіх турнірах.

УПЛ, 3-й тур.

Верес Рівне, Україна – Кривбас Кривий Ріг 0 : 2.

0 – 1. Аду – 13.

0 – 2. Стецьков – 81-пен.

Вил: Сміян (Верес) – 28хв друга жовта картка.
Вил: Романчук (Кривбас) – 51хв пряма червона картка.

Кривбас у четвер завершив свої виступи в Лізі Європи, вдруге програвши Вікторії Пльзень. Підопічні Вернидуба повернулись до рідної УПЛ, де зустрілись із Вересом, який поки пасе задніх у цьому сезоні. Криворіжці очікувано захопили контроль над грою, а вже на 12-й хвилині повели в рахунку. Соса отримав м’яч у штрафному ближче до правого краю та пробив, Кожухар відбив перед собою, але тут як тут був Прінс Аду – 0:1!

Ганець одразу міг оформити дубль. Кузик вивів Аду віч-на-віч з воротарем, але той незграбно спробував обіграти Кожухара – не вийшло. У цьому ж моменті Аду міг викотити Кузику на порожні ворота. На 28-й хвилині Верес ще й залишився у меншості: Сміян в’їхав у ноги Кузику, за що отримав другу жовту. Рівненці все ж зуміли створити момент біля воріт Кліщука, але Вовченко головою пробив неточно. Аду виступив вже в ролі асистента, віддавши на Дібанго, але той пробив повз дальню стійку.

А на початку другого тайму команди опинились у рівних складах. Дахновський у центрі поля прокинув повз Романчука та втікав на побачення з воротарем, але відчувши руку суперника на собі, впав. Арбітр показав захиснику пряму червону за фол останньої надії. Степанюк зі штрафного непогано пробив, але прямо в руки Кліщуку.

Щоправда, цей атакувальний порив Вереса досить швидко випарувався. До небезпечних моментів справа так і не доходила, ще й Кривбас був ближчий до другого забитого м’яча (трохи неточний удар Хомченовського). Підопічні Вернидуба ще й заробили пенальті – Шарай намагався вибити м’яч, але влучив у ногу Кузику. Рішення ухвалили після перегляду VAR, а 11-метровий реалізував Стецьков – 0:2!

Кузик міг зробити рахунок розгромним, але Кожухар потягнув його удар. В підсумку, Кривбас втримав перемогу та набрав 6 очок, піднявшись на 5 місце, а Верес з 1 балом залишився чотирнадцятим.