Нападник “Лівого Берега” Олексій Литовченко відзначився дублем у матчі Кубка України проти “Кудрівки”, але команда все одно поступилася (2:3). Гравець поділився думками про наступний матч киян. У 3-му турі УПЛ “Лівий Берег” протистоятиме “Шахтарю”.

“З ранку рідні, близькі та команда привітали з днем народженням. Міг би як подарунок собі додати до активу дубль у ворота “Кудрівки”, але ці голи не дозволили команді перемогти. Важливо зробити правильні висновки з того протистояння.

На “Шахтар” нікого додатково мотивувати не потрібно. Проти такого суперника приємно буде зіграти. Намагатимемося нав’язати боротьбу іменитому клубу. “Полісся” продемонструвало, що “Шахтар” можна перемагати. Важливо дисципліновано грати у захисті, а також використовувати кожен шанс.

У команді зараз панує робоча атмосфера. Ніхто не очікував, що “Лівий Берег” гратиме цього сезону в УПЛ. Для нас суттєве досягнення – виступати на такому рівні. Вчимося грати серед найсильніших. Думаю, що все буде добре. Щиро вдячний вболівальникам за підтримку. Будемо радувати вас грою та результатами”, – сказав Литовченко.

Поєдинок “Лівий Берег” – “Шахтар” відбудеться у неділю, 18-го серпня. Початок – о 18:00.