Буковина в минулому турі в гостях порівну поділила очки з Прикарпаттям, причому в складі чернівчан дебютувало 10 (!) новачків. А через чотири дні команда Валерія Кривенцова знову зіграла в Івано-Франківську і цього разу в рамках другого попереднього етапу Кубка перемогла прикарпатців.

Перша ліга, 2-й тур.

Буковина Чернівці – Агробізнес Волочиськ 0 : 1.

0 – 1. Глоба – 15.

Вже на 15-й хвилині гості змогли відкрити рахунок. Удар Войтіховського парирував Каневцев, але першим на добиванні опинився Глоба – 0:1. Помилилися у цьому епізоді центральні захисники “Буковини”. Підопічні Кривенцова грали першим номером, а команда з Волочиська розраховували на контратаки. На 24-й хвилині вперше довелося вступати у гру Підківці, коли він парирував удар Кольцова. Більше голів до перерви не було.

У другій половині зустрічі господарі поля прагнули відігратися, але варто відзначити якісну гру підопічних Чижевського у захисті. А ось футболісти “Буковини” знову розчаровували своєю грою у заключній третині поля. Наприкінці зустрічі шикарну можливість зрівняти рахунок втратив Хамелюк, який з вигідної позиції пробив у стійку. У підсумку, друга поспіль перемога “Агробізнеса”.