П’ята команда минулого розіграшу УПЛ проти новачка чемпіонату.

УПЛ, 3-й тур.

Полісся Житомир – Інгулець Петрове 1 : 1.

0 – 1. Вілівальд – 41.

1 – 1. Назаренко – 45+2.

Полісся вже встигло створити головну сенсацію чемпіонату, обігравши чинного чемпіона – Шахтар. На “вовків” очікувала битва з новачком УПЛ – Інгульцем, який за 2 минулих тури набрав лише 1 пункт. Підопічні Імада Ашура захопили ініціативу зі старту гри, але перший момент виник аж на 18-й хвилині, коли Лєднєв пробив у руки голкіперу.

Інгулець відповів ударом Богунова зі штрафного – м’яч полетів на кутовий. Гості почали дедалі гостріше огризатись та повели в рахунку на 41-й хвилині. Орендований у Кривбаса Вілівальд на ближній стійці замкнув навіс Волохатого з кутового. Втім, перевага Інгульця не втрималась навіть до перерви – Бабенко класним пасом вивів Назаренка на рандеву з воротарем, а Олександр обіграв голкіпера та закотив у порожні – 1:1!

Друга половина почалась із подвійної заміни в Полісся – на полі з’явились Михайліченко та Крушинський замість Майсурадзе та Лєднєва. Це одразу ледь не призвело до гола, але спочатку Паламарчук двічі впорався з ударами Крушинського, а пізніше воротар знову потягнув удар Бориса, а Назаренко, добиваючи, поцілив у поперечку.

Інгулець у другому таймі майже перестав йти вперед, а Полісся нагнітало, створюючи моменти. Зі штрафного непогано пробив Смоляков, але Паламарчук з другої спроби забрав м’яч до рук. Втім, пробити Паламарчука ще раз Поліссю не вдалось, тож Інгулець відстояв нічийний рахунок.

Таким чином, Полісся з 4 пунктами розташувалось на 5 місці, а Інгулець з 2 очками опинився на 13-й сходинці.