Сьогодні “Минай” зіграв свій перший матч в ПФЛ після повернення. Нагадаємо, що у минулому сезоні ужгородці виступали в елітному дивізіоні.

 В Кубку України підопічні Любеновіча переграли “Скалу 1911”, а “Прикарпаття” поступилося “Буковині”. Нагадаємо, що підопічні Рипана в першому турі з “Буковиною” зіграли внічию.

На цьому тижні стало відомо, що Любеновіч подав у відставку, але сьогодні він все ж керував грою “Миная”. Через дискваліфікацію гостям не міг допомогти Барчук, зате повернувся у стартовий склад Хома.

На початку зустрічі складно було комусь віддати перевагу. Боротьби вистачало, а ось з конструктивом у заключній третині поля відчувалися проблеми. На 22-й хвилині вболівальники все ж дочекалися першого моменту. М’яч після удару Гунічева влучив у стійку. На 31-й хвилині господарі вийшли вперед. Після подачі Дмитрука головою у дальній кут пробив Матюшенко – 1:0. Цей гол додав впевненості підопічним Любеновіча і вони збільшили свою перевагу. Ременяк з меж штрафної пробив у дальній кут – 2:0.

На початку другого тайму рахунок став розгромним. Удар Куліша заблокував захисник, але першим на добиванні опинився Артур Ременяк – 3:0. Дубль для 24-річного півзахисника. Гості знайшли у собі сили відповісти. Потужно у дальній кут пробив Цюцюра – 1:3. Проте, дуже швидко м’яч ще раз побував у воротах Кучерука. Одинадцятиметровий реалізував Дмитрук – 4:1.

Попри рахунок проблем у захисті у господарів вистачало. Варто віддати належне Росулу, який сьогодні зіграв впевнено. Наприкінці зустрічі ужгородці розслабилися і пропустили гол Швеця після подачі з кутового – 4:2.

У підсумку, “Минай” стартує у Першій лізі з перемоги.

Перша ліга. Група А

“Минай” – “Прикарпаття” 4:2

Голи: Матюшенко (33), Ременяк (35, 52), Дмитрук (64, пен) – Цюцюра (60), Швець (78)