Перший домашній матч “Хуста” у новому чемпіонаті. У минулому турі підопічні Володимира Циткіна зазнали гостьової поразки від “Поділля”.

У складі хустян у стартовому турі вийшли шість дебютантів Першої ліги. “Нива” тиждень тому вдома поступилася “Епіцентру”. У минулому сезоні суперники обмінялися домашніми перемогами.

Вже у дебюті протистояння гості змогли відкрити рахунок. Різник потужним ударом з меж штрафної пробив у дальній кут – 0:1. Десятий гол для Андрія в Першій лізі. Жахливо у цьому епізоді зіграли захисники “Хуста”. Проблеми господарів на цьому не закінчилися. Кухарук подав у штрафну, а Гадалей холоднокровно переграв голкіпера – 0:2. Що у цьому епізоді робили захисники?

Проте, підопічні Циткіна не опустили руки і досить швидко змогли скоротити відставання у рахунку. Уманець подав зі штрафного, а Гук головою переправив м’яч у сітку – 1:2. Ще до перерви господарі змогли зрівняти рахунок. Після помилки захисника вихід один на один реалізував Уманець – 2:2. Неймовірний розвиток подій.

На початку другого тайму колектив із Тернополя знову вийшов вперед. Вдруге у матчі відзначився Різник – 2:3. Знову ж таки не впевнено зіграли захисники “Хуста”. Господарі прагнули відігратися, а гості при першій можливості хотіли збільшити свою перевагу. Проте, більше голів у цьому матчі не було. Таким чином, “Хуст” у Першій лізі програє вже п’ятий матч поспіль.

Перша ліга. Група А

“Хуст” – “Нива” 2:3

Голи: Гук (26), Уманець (32) – Різник (9, 50), Галадей (16)