Український захисник Арсеній Батагов у цьому сезоні разом з Трабзонспором в Лізі Європи вже не зіграє. Турецький колектив вдруге поступився австрійському Рапіду у матчі кваліфікації.

13 серпня стало відомо, що захисник луганської Зорі та олімпійської збірної України Арсеній Батагов перейшов у турецький Трабзонспор.

15 серпня клуб з Трабзону зустрічався у матчі-відповіді третього раунду кваліфікації Ліги Європи з австрійським Рапідом. Нагадаємо, що перша гра завершилася перемогою австрійського колективу з рахунком 1:0.

Власне і поєдинок у Відні завершився перемогою Рапіду. Перший гол у поєдинку на 77-й хвилині забив півзахисник Маттіас Зайдль, якому асистував оборонець Бендегуз Болла.

Пізніше вже сам Зайдль виступив у ролі асистента, відзначившись результативною передачею на форварда Крістофа Ланга. Догравав турецький колектив матч у меншості, оскільки за п’ять хвилин до кінця захисник Педро Мальхейро отримав пряму червону картку.

Що стосується Батагова, то Арсеній вперше потрапив у заявку і увесь поєдинок провів на лаві для запасних, так і не дебютувавши за Трабзонспор.

Ліга Європи. Третій кваліфікаційний раунд, матч-відповідь

Рапід – Трабзонспор – 2:0 (0:0)

Голи: Зайдль, 77, Ланг, 87

Вилучення: Мальхейро, 85 (пряма червона)

Далі на Трабзонспор чекає можливість зачепитися за вихід до основного раунду Ліги конференцій. В плей-оф відбору турки гратимуть проти переможця пари Санкт-Галлен – Шльонск.
Наступний матч команда українця проведе 26 серпня в рамках чемпіонату проти Кайсеріспору. Початок гри о 21:00 за Києвом.