Омонія обіграла Фехервар у матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій (2:0) і пройшла до раунду плей-офф.

Ліга конференцій, 3-й квал. раунд. Матч-відповідь

Фехервар – Омонія – 0:2 (перший матч – 0:1)

Голи: Семедо, 28, Какулліс, 90+5

Астана – Корвінул – 6:1 (перший матч – 2:1)

Голи: Чінеду, 13, 63, Томасов, 57, 76, Гріпші, 73, Астанов, 84 – Велісар, 78

Кіпрська Омонія без травмованого Романа Безуса продовжує просуватися до своєї мети – участі в груповому етапі Ліги конференцій. Слідом за двома перемогами над Торпедо (Кутаїсі) “королева” двічі розправилася над угорським Фехерваром. У матчі-відповіді все вирішив гол Віллі Семедо в середині першого тайму, а вже на останніх секундах зустрічі Какулліс зробив контрольний постріл.

У стартовому складі господарів з’явився український півзахисник Богдан Мельник. Однак Фехервар діяв настільки погано, що головний тренер команди Тамаш Петьо зробив у перерві відразу три заміни. Серед інших гравців він замінив і українця.

Нагадаємо, що Безус зможе повернутися на поле не раніше жовтня. Зараз він відновлюється після травми хрестоподібної зв’язки.

Астана розбила румунський Корвінул із рахунком 6:1 – одразу два гравці господарів відзначилися дублями. Антигероєм зустрічі став 20-річний центральний захисник Корвінула Йонуц Поп: він вийшов на заміну в перерві, став винуватцем трьох пропущених м’ячів і був замінений назад.