Напередодні київське Динамо перемогло шотландський Рейнджерс (2:0) у матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів та пробилося до фінальної стадії відбору.

У фінальному протистоянні за право грати в груповому етапі ЛЧ біло-сині зіграють проти Зальцбурга.

«Український футбол» промоніторив сторінки австрійського клубу у соціальних мережах, відібравши найцікавіші коментарі їх фанів стосовно майбутнього протистояння.

  • Florian: «Якщо українські солдати продовжать такими темпами захоплювати російську територію, скоро зможуть проводити свої домашні матчі в Москві».
  • Bojagic: «Насправді я хотів, щоб суперником був Рейнджерс, тому що Динамо завжди має цей зовнішній емоційний чинник через війну. Щодо футболу, то мене вони не вразили. Але вражає те, що Динамо майже повністю складається із місцевих гравців. Звичайно, іноземці зараз не хочуть туди їхати, але вони все одно збирають гідну команду, яка вже пройшла двох непростих суперників у кваліфікації».
  • Dungl: «Якщо ти хочеш грати у груповому раунді Ліги чемпіонів, то маєш проходити команди рівня Динамо Київ. Якщо ми програємо українцям, це буде дуже неприємно для Зальцбурга».
  • Falb: «Мене трохи лякають матчі із Динамо. Я впевнений, що Зальцбург сильніший і повинен по грі проходити до групового раунду Ліги чемпіонів, але мені не подобається, що українці грають у досить грубий футбол, та ще й користуються підтримкою УЄФА та їхніх ручних арбітрів».
  • Djemil: «Не бачу особливої різниці між Рейнджерс та Динамо. Це команди одного рівня, що показали матчі між ними. Зараз я більше переймаюся тим, щоб арбітр був нейтральним, а не таким, як італієць у Глазго, який вирішив допомагати українцям».
  • Bernert: «Зальцбург однозначно сильніший за Динамо. Це прозвучить неповажно стосовно суперника, але я скажу так: якщо Зальцбург не пройде до групового раунду, то лише з тієї причини, що зіграє не так добре, як уміє. Тому що за рівнем футболу і кадровим потенціалом ми набагато сильніші за Динамо».

Перший поєдинок фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів між Динамо та Зальцбургом заплановано на 21 серпня.

Гра пройде на формально домашньому полі біло-синіх. Початок матчу о 22:00 за Києвом.