Колишній нападник Шахтаря та збірної України Андрій Воробей поділився враженнями від матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Рейнджерс – Динамо.

“Загалом у київського Динамо поставлена гра. В обороні так точно. А ось в атаці ще треба багато працювати. До карного м’яч гравці доводять, а останнього пасу немає. Та й один Ванат у чужому штрафному – це мало. Подивимося, скільки років Ярмоленку та Буяльському. Андрію – скоро буде 35 років, Віталію зараз 31 рік. Зрозуміло, що ці футболісти вже не можуть дати великого обсягу роботи. Вони набігалися і в другому таймі їм не вистачало сил. На заміні були молоді гравці, і вони все вирішили.

Особливо я радий за Сашка Піхальонка. Він дуже талановитий футболіст. А його ліва нога… З таким розумінням гри він заслуговує на місце у стартовому складі. Олександр замінив Буяльського на 75-й хвилині зустрічі, і не робив жодних позичок, не ображався ні на кого, а просто грав на команду. У його активі розкішний гол.

Коли у штрафному майданчику Рейнджерс стоїть 9 футболістів – треба бити здалеку. Піхальонок все зробив на найвищому рівні. Його гол – найважливіший у матчі. Одразу після цього Шапаренко та Волошин розіграли чудову комбінацію на швидкості, і рахунок став уже 2:0 на нашу користь. А ось хто мені поки що зовсім не подобається, то це Лонвейк – він взагалі не розуміє командну гру Динамо”, – поділився Воробей в інтерв’ю Sportarena.

Нагадаємо, Рейнджерс програв Динамо (0:2), а з 51 хвилини шотландці грали в меншості через другу жовту картку Жефте.