Колишній захисник Динамо Тарас Михалик прокоментував виступ Георгія Бущана у протистоянні з Рейнджерс у кваліфікації Ліги чемпіонів.

“Жора Бущан – молодець, він декілька разів хороші удари потягнув раз. Моменти, коли голкіпер, як-то кажуть, “тягне на собі”, теж додають впевненості захисникам. Я вважаю, що роль Бущана зараз дуже важлива. Матч із Вересом – це показник. Коли Жора грає, то відчувається, що захист команди впевненіше діє.

Я не хочу казати, що Нещерет винен, помилки бувають у всіх. Я думаю, що він нормальний голкіпер і ще додасть. Але от сталася помилка, і вже в команді трошки паніка після того, як 2:0 вели і купу моментів не забили. А тут раз – і таке сталося.

Скажу за власним досвідом, коли Саня Шовковський стояв у воротах, то я був впевнений, що позаду все в порядку, і спокійно себе відчував. Коли вставав хтось інший на підміну – навіть не важливо, хто конкретно виходив, то трішки вже була невпевненість. Тут так само – роль Бущана додає впевненості гравцям. Він – футболіст з досвідом, може в певних моментах на захисників крикнути, десь вдало ногами зіграти”, – поділився Михалик в інтерв’ю Українському футболу.