Напередодні матчу з італійською “Аталантою” за Суперкубок УЄФА, головний тренер мадридського “Реала” Карло Анчелотті розхвалив суперника та стиль гри Джан П’єро Гасперіні, а також зізнався, що пошук правильного балансу між атакою і обороною – основне завдання на новий сезон:

– Завдяки своїй неймовірній роботі “Аталанта” зіграє за Суперкубок УЄФА і я впевнений, що це буде чудовий матч. Попри те, що мій друг Джан П’єро Гасперіні не може розраховувати на багатьох гравців, але він – дуже тактичний тренер, тому нам на полі не буде легко.

Однак у нашій роздягальні панує дуже здорова атмосфера, у команді немає принців і королів, а є гравці, які знають, як віддати на благо команди свої найкращі якості. Завжди складно вибудовувати склад – у підсумку залишаються ті, хто заслуговує вийти в старті, але мати стільки талановитих атакуючих гравців – це теж проблема.

Ключовим моментом у цьому сезоні буде знаходження правильного оборонного балансу, хоча поки що не так просто зрозуміти й те, як ми гратимемо в атаці – багато чого залежатиме від креативності наших гравців.

Мбаппе приїхав 7 серпня – у нас було не так багато часу для роботи, але Кільян у хорошій формі, чудово адаптувався і може вийти в старті – він заряджений енергією, мотивований і має неймовірну якість. А трансферні чутки про Саудівську Аравію ніяк не впливають на Вінісіуса – це просто чутки, і нічого більше, він хоче допомогти “Реалу” бути на вершині, – резюмував Анчелотті.

Нагадаємо, з “Міланом” і “Реалом”, Карло Анчелотті став чотириразовим володарем Суперкубка УЄФА. А тепер італійський фахівець спробує поєднати у складі “вершкових” новачків Мбаппе та Ендріка, а також Джуда Белінґема, Арду Гюлера та ще двох бразильців в атаці – Вінісіуса Жуніора та Родріго.