Голкіпер «Рейнджерс» Джек Батленд поділився очікуваннями від матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти «Динамо» (перша гра – 1:1), який розпочнеться о 21.45.

«Ми багато чому навчилися з першого матчу. Звичайно, є речі, які ми могли б покращити. Можливо, ми дали їм занадто багато легких можливостей, але ми, безумовно, відчули це тактично, і в грі ми не відчували, що вийшли з ладу.

Є речі, з яких ми можемо зробити висновки, є можливості для створення моментів, тому ми з оптимізмом дивимося на гру і з нетерпінням чекаємо її. Це те, у чому ви хочете брати участь. Кожна гра для цього клубу є великою, очікується перемога. У нас є амбіції, чого ми хочемо досягти, ми хочемо потрапити в Лігу чемпіонів.

Було б чудово вийти в ЛЧ. Я вперше відчув це минулого року під час Ліги Європи, ми отримали кілька чудових вражень, але хочемо продовжувати рухатися далі.

Ліга чемпіонів була метою минулого року. Потім нам довелося переорієнтуватися, але цього року, безумовно, це буде в центрі уваги як особисто для мене, так і для будь-кого з хлопців. Дехто відчував це раніше, але особисто я хотів би випробувати це і привести нас туди», – сказав Батленд.