Півзахисник Динамо Володимир Бражко прокоментував матч-відповідь проти Рейнджерс у рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

“Стан команди хороший. В останньому матчі, у чемпіонаті проти Вереса, вдалося здобути перемогу, тому у всіх гарний настрій, готуємося до матчу з Рейнджерс. Готувалися у звичному режимі, всі розуміють відповідальність та важливість цієї гри. Нам потрібно тут перемога, щоб пройти до наступного етапу. Завтра будемо робити все заради цього”.

“Накладені шви на ногу перед матчем-відповіддю з Партизаном? Почуваюся добре. Після того інциденту я був готовий грати, не пропустив жодного тренування. Пошкодження не турбує мене, не заважає тренуватися, не відчуваю жодного дискомфорту”.

Матч-відповідь між Динамо і Рейнджерс у рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів пройде в Глазго у вівторок, 13 серпня. Початок поєдинку – о 21:45. Його обслужить італійський рефері Марко Гуїда.

Динамо втратило перемогу у «домашньому» для себе матчі, який пройшов у Любліні. У складі київського клубу відзначився Андрій Ярмоленко, у шотландців у компенсований час забив Сіріль Дессерс.

Якщо кияни пройдуть Рейнджерс, у раунді плей-оф за вихід у основний етап вони поборються з переможцем протистояння Зальцбург — Твенте. У першому матчі австрійська команда перемогла з рахунком 2:1.