У неділю, 15-го травня, у Жидачеві відбувся благодійний турнір “Все для перемоги”. У цих змаганнях взяли участь львівські “Карпати”.

Окрім “зелено-білих”, учасниками турніру були ще три команди: стрийська “Скала 1911”, “Авангард” із Жидачева та юнацька команда Олімпійського коледжу ім. Піддубного (Київ).

Згідно з регламентом змагань спочатку відбулися два півфінали, потім матч за третє місце та фінальний поєдинок. Тривалість одного тайму становила 25 хвилин. Відкривав благодійний турнір “Все для перемоги” поєдинок між місцевим “Авангардом” та Олімпійським коледжем ім. Піддубного. У першій половині зустрічі жидачівська команда зуміла відкрити рахунок лише наприкінці першого тайму. Однак кияни відповіли тим самим і відновили паритет на останніх хвилинах матчу. У серії післяматчевих пенальті впевнену перемогу здобув київський колектив (4:1) і пробився до фіналу.

У другому півфіналі зустрілися львівські “Карпати” та стрийська “Скала 1911”. Підопічні Андрія Тлумака розпочали гру активніше, більше атакували та створювали небезпеку біля воріт “Скали 1911”. Спершу два класних моменти не зумів реалізувати Ростислав Тарануха. Згодом хороша нагода відзначитися була в Олександра Дударенка, але кіпер стрийського клубу впорався з пострілом карпатівця.

“Леви” продовжували тиснути та загострювали гру в атаці. Наполегливість львів’ян втілилася у два забитих м’ячі ще до перерви. Спочатку Валерій Болденков вистрибнув найвище у штрафному майданчику суперника та замкнув подачу з кутового. А невдовзі Юрій Тлумак подвоїв перевагу “Карпат”, замкнувши передачу Таранухи – 2:0.

По перерві “леви” продовжували контролювати хід подій на футбольному полі, могли забивати ще, проте рахунок залишився незмінним. У підсумку, “Карпати” здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0 та вийшли у фінал турніру.

У матчі за третє місце зійшлися жидачівський “Авангард” і стрийська “Скала 1911”. Переможцем цієї дуелі стала команда зі Стрия.

У фінальному матчі львівські “Карпати” протистояли київському Олімпійському коледжу ім. Піддубного. “Зелено-білі” намагалися відзначитися ще до перерви, однак їм не щастило з реалізацією. Вже у другому таймі карпатівці зуміли відкрити рахунок. Автором першого м’яча у фіналі став Тарануха. Згодом львів’яни забили ще двічі. Спочатку красивим ударом вразив ціль Амбросій Чачуа. А незабаром підопічні Андрія Тлумака заробили право на штрафний удар. Його виконав капітан “левів” Денис Кожанов, якому вдався блискучий постріл. 3:0 – переконлива перемога “Карпат” у благодійному турнірі “Все для перемоги”.