Спортивний директор “Олександрії” Іван Телько розповів про роботу на трансферному ринку.

– Хто ще міг опинитися в “Олександрії”?

– Я особисто спілкувався з більшою половиною “Дніпра-1”, вони могли опинитись в “Олександрії”. Умовні Адамюк, Когут, Кінарейкін були нам цікаві.

– Гаджиєв також у вашому списку побажань присутній?

– По Раміку інформація має право на життя. Гаджиєв розглядав можливість приєднатися до нас, але він бажає спробувати себе за межами України. Його активно хотіли більшість команд УПЛ. Олександрії він не відмовив. Якщо не буде варіантів за кордоном – все може бути.

Ми запросили непоганих молодих виконавців: Баденко, Хан, Макаренко. Ці хлопці викликалися до різних збірних. Ми вважаємо їх дуже перспективними.

– Ваш колега Юрій Габовда з “Вереса” говорив про те, що “Олександрія” була серед претендентів на Руслана Степанюка. Можете це підтвердити?

– Особисто я з Русланом жодних перемовин не проводив. Було зрозуміло, що “Верес” досить довго перебував в перемовинах, Ще до того, як я подумав про зміну місця роботи. При всій повазі до Руслана, Олександр Філіппов для нас – найкраща опція, з точки зору підсилення позиції центрфорварда. Саша поступився в бомбардирських перегонах тільки Сікану та Ванату. Вони нам апріорі недоступні.

Він – топ-людина і професіонал, який покаже, що Олександрія зробила правильний вибір.

– З тренерами швидко знайшли порозуміння?

– Руслан Ротань – професіонал, який повністю занурений в тренувальний процес. З Русланом Петровичем комфортно попрацювали.

Ми передивилися дуже багато опцій. Всі, хто нас цікавив, вони в нас. Деякі кандидатури відсіялися. По інших тривають перемовини. Кадрову ланку в клубі було посилено. Team-менеджер, чотири тренери в академію зайшли, тренер з фізпідготовки Євген Баришніков. В тренерський штаб допомагати Руслану Петровичу прийшов Олексій Антонов, – розповів Телько.