Півзахисник «Оболоні» Владислав Приймак прокоментував поразку від «Руха» (0:4) у 2-му турі УПЛ.

– Хотілося б почати з не найприємнішого – моменту з пенальті. Що сталося?

– У першу чергу там десь індивідуальна помилка, коли міг десь трішки по-іншому, звичайно, зіграти. Але вже сталося, як сталося. Хочеться такі ігри й такі моменти якнайшвидше забувати й рухатися далі.

Звичайно, ми розуміємо, що ми підвели вболівальників, підвели всіх. Такий результат вдома просто неприпустимий. Будемо в наступних іграх робити все для того, щоб вигравати, а не показувати таку гру, як сьогодні.

– 1-й тайм був доволі рівний, посипалися вже в 2-му. Що змінив у собі «Рух»?

– Важко сказати, що саме змінили. Можливо, десь просто вони більше використовували свої моменти, створили їх навіть.

У нас, в принципі, дійсно, як ви кажете, 1-й тайм вийшов доволі рівний. На 2-й тайм виходили з ще більшим налаштуванням, з агресією, але, на жаль, так сталося сьогодні.

– Якщо дивитися по грі, «Рух» почав більше пресувати. У вас теж були моменти, але реалізація підвела. Що змінилося саме по грі, де ви просідали, де були найслабші ланки?

– Думаю, ми це розберемо на теорії, яка в нас буде. Думаю, що ці помилки потрібно досить ретельно розібрати, щоб у наступних іграх цього не повторювати.

Але в нас немає такого – яка ланка більше провалилася, хто краще зіграв. У нас є команда, і сьогодні команда провалилася повністю – рахунок на табло.

– Які слова очікуєш від головного тренера в роздягальні?

– Скажемо так м’яко, що похвали точно не буде, – сказав Приймак.