Головний тренер «Колоса» Олександр Поздєєв прокоментував нічию з «Інгульцем» (0:0) у 2-му турі УПЛ.

Я так розумію, ця нічия – це втрата очок для «Колоса». Ви в минулому матчі казали, що програвали боротьбу. Сьогодні я чула, що ви також це казали підопічним. Чому не вдалося прибрати це?

– Ми на шляху вдосконалення, скажемо так. У нас не тільки це проблема, у нас є ще деякі проблеми, які потрібно покращувати. Шлях, скажемо так, тернистий, він непростий. Хочеться скоріше все покращувати, але…

Я б не сказав, що втрата очок. У «Інгульця» також були дуже добрі моменти. «Інгулець» – добра команда, мені дуже сподобалася ще з матчу з «Зорею».

Але в нас не тільки боротьба є нашою проблемою на сьогодні. Ми намагаємося покращувати, але це трошки складніше, ніж здається, скажемо так.

– У попередньому поєдинку ви трохи жартували, що дубль зробив захисник. Сьогодні взагалі без голів. Чому так кульгає трошки реалізація?

– Якщо глобально, то в нас усього 1 гольовий був момент, але він був убойний. Мені важко відповісти, як це взагалі можливо – не забивати в таких ситуаціях. Але, як ми бачимо, це реальність.

Хочеться більше створювати, але, знову ж таки, для того, щоб створювати цей пазл – це не просто одна передача, потрібно скласти пазл. Наразі він нам важко дається.

– Про Пахолюка у футбольних кулуарах ходили чутки, що буде ротація сьогодні воротарська, але він знову вийшов на поле. Виправдовує довіру?

– Звичайно, виправдовує. Сьогодні зіграв на нуль, виручив нас. Виправдовує. Я після гри з «Оболонню» казав, що в нас є дуже гарна конкуренція в ланці голкіперів. На сьогодні так, як буде завтра – подивимося. Свої шанси використовує – це добре.

– Як намагалися змінити тактику протягом поєдинку?

– Ми два рази перебудовувалися. Перший раз, коли ми почали просідати в перехідних фазах, наш рух почав закінчуватися, на жаль, у деяких ключових футболістів. Тому у нас був варіант або перебудуватися, зіграти трошки акуратніше, або вже назрівав нам гол.

Потім у 2-му таймі ще разок перебудувалися в 2 інсайди, щоб були намагання, скажемо так, зіграти трошки гостріше в атаці. Частково виправдало, частково – ні.

– Як думаєте, чому заміни не спрацювали?

– Тут не питання самих замін, тут комплекс. Для танго потрібні двоє. Тому це таке. Потрібно, щоб і заміни спрацювали, і момент був, і ззаду моменту не було. У цій роботі багато людей задіяно.

– Коли Лучкевич залишав поле, було видно, що йому дуже боляче. Можливо, вже відомо, що з ним?

– Наскільки я розумію, там вилетіло плече. На зараз, начебто, вправили, і вже почуває себе легше, – сказав Поздєєв.