Півзахисник “Полісся” Олексій Гуцуляк розповів пресслужбі про готовність команди до матчу 2-го туру УПЛ з “Шахтарем”, який відбудеться 11 серпня.

– Ми морально і фізично були вже трошки втомлені. Але нічого, думаю, що нас трошки подавило те, що ми програли першу другу, по рахунку пограли, але не по грі. Зараз приїхали додому і трошки відновилися, дали нам два дні відпочити. Можна сказати, що відійшли.

– Наскільки важко чи легко навпаки починати сезон поєдинком з чемпіоном?

– Та завжди нелегко починати з такої гри, але, я думаю, що може десь ці ігри підуть нам в позитив. Ми програли в єврокубках і може воно десь повернеться, там забрало – тут віддасть. Я думаю, що це буде хороший матч. Але нічого важкого тут немає, так щоб аж надто, просто буде цікавий матч буде. “Шахтар” – хороша команда, але в нас теж хороша команда. Буде хороший поєдинок.

– Рахунок першого поєдинку “Шахтаря” з “Ворсклою” не дуже лякає?

– Якщо чесно, гру не дивився, а тільки моменти з гри дивився. Можливо, був не “Ворскли” день, можливо, “Шахтар” такий сильний. Ну не знаю, подивимося.

– Завдяки чому можна здолати чемпіона?

– Я думаю, що буде велику роль грати настрій команди, як кожен налаштується. Тактично я думаю, будемо все розуміти. Якщо будемо налаштовані на боротьбу і не будемо програвати дуелі, покажемо свої сильні сторони – проблем не буде. Головне – не боятися.