Наставник Шахтаря U19 Олексій Бєлік висловився після перемоги над Поліссям (2:0) у сьогоднішньому матчі молодіжного чемпіонату України.

“Маємо позитивний результат за складної гри, адже суперник був непоступливим, а погодні умови і тривога внесли свої корективи. Хлопці впоралися із завданням, і той факт, що вдалося забити лише два м’ячі, можна списати на невезіння. Ми створили багато моментів, декілька разів влучали в стійку та поперечку. Сподіваюся, що ці гольові нагоди, які не вдалося реалізувати в матчі з «Поліссям» U19, ми зможемо реалізувати в наступних поєдинках.

Загалом я дуже задоволений грою і, у першу чергу, діями футболістів, адже вони продемонстрували чудовий рівень фактично в усіх аспектах. Звичайно, є над чим працювати. Інколи важко перелаштуватися на захист, оскільки всі думки про атакувальні дії, проте сьогодні можу тільки похвалити команду. Єдине, нам трішки не пощастило в тих моментах, коли влучали в стійку або поперечку, але щодня працюємо над реалізацією”, – сказав тренер.

Наступний матч юнацької першості підопічні Олексія Бєліка проведуть на виїзді в суботу, 17 серпня, з Лівим Берегом U19.