Сьогодні зіграли останній матч першого туру Другої ліги. У Києві місцевий “Локомотив” приймав “Ворсклу-2”. Кияни у Кубку без шансів поступилися “Металісту 1925” 1:4, а для полтавчан цей матч став дебютним на професіональному рівні.

Друга ліга, 1-й тур.

Локомотив Київ – Ворскла-2 Полтава 2 : 3.

0 – 1. Багінський – 54.

0 – 2. Островський – 73.

1 – 2. Майтак – 82.

1 – 3. Куделін – 83.

2 – 3. Романчук – 90+3.

Сьогодні Ія Андрущак стала першою жінкою-тренером в ПФЛ. Щодо “Ворскли-2”, то для неї це не дебют. Колись така команда вже брала участь у Другій лізі та навіть відкрила такі гучні імена, як Андрій Пятов чи Олександр Мелащенко.

Перший тайм завершився без голів. Пригадати можна удар головою Островського, але у тому епізоді блискуче зіграв Панченко. Полтавчани у першій половині зустрічі сподобалися своює сміливість. Підопічні Андрущак намагалися грати за рахунок коротких-середніх передач. А ось кияни розчарували своєю пасивністю. Занадто прямолянійно грали в заключній третині поля футболісти “Локомотива”.

Майже відразу після перерви гості відкрили рахунок. Після подачі Черниша з кутового відзначився Багінський – 0:1. На 73-й хвилині збільшив перевагу полтавчан Островський – 0:2. Наприкінці зустрічі команди обмінялися голами. У киян забив Майтак, а у гостей відзначився Куделін – 1:3. У компенсований час відзначився Романчук, але на більше у господарів не вистачило часу.

У підсумку, Ія Андрущак дебютує з перемоги.