Колишній головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець переконаний, що київське Динамо має здійснити щонайменше ще один трансфер цього літа.

“Динамо змогло підписати швидкісних гравців Брагару, Рубчинського, а також дуже розумного півзахисника Піхальонка. Прийшов центральний захисник Себальйос… До слова, сер Алекс Фергюсон розповідав, що свої команди будував саме відштовхуючись від наявності центральних захисників. Для нього важливо було мати двох-трьох центрбеків хорошого рівня, навколо яких і будував команду.

На жаль, травмувався Дячук… Попов старається грати самовіддано, але, потрібен досвідчений захисник, який міг би керувати захистом. У Динамо ще є час, трансферне вікно відкрите. Також мені здається, киянам потрібен ще один нападник хорошого рівня. Адже після перемоги над Партизаном Динамо вже гарантувало собі участь в груповому раунді єврокубків, дай Бог, щоб це була Ліга чемпіонів”, – поділився Ковалець в інтерв’ю Footboom.

Нагадаємо, Динамо розписало нічию в першій грі з Рейнджерс (1:1), пропустивши на останніх секундах. Матч-відповідь запланований на 13 серпня, початок о 21:45.