Юрій Вакулко прокоментував результат у Кошице.

“Юрій Вернидуб сказав, що пишається нами і це тільки початок. Я також вважаю, що дуже гарну гру сьогодні показали з гарним суперником. Трішки просіли в другій половині, 15-20 хвилин, при цьому могли забити, мали 2 шанси — поперечина та вихід один на один, але не реалізували. Це гарний досвід для нас. Така команда не пробачає помилки. Ми втратили м’яч і вони швидко забили”.

“Вважаю, що могли перемагати сьогодні, але футбол іноді так складається, що ти не забиваєш – забивають тобі. Ця команда дуже мало пропускає. В попередній Лізі конференцій, на скільки я знаю, вони пропустили 1 гол та дійшло до ¼. У нас було достатньо шансів забити, 4-5 шансів. Дуже гарний футбол показали. Пишаюсь хлопцями та відношенням до сьогоднішньої гри.

В нас багато гравців, трішки зробимо ротацію [на “Карпати”]. В роздягальні були трішки засмучені, але якби рік назад сказали, що при рівній грі програли “Вікторії” Пльзень 2:1, то, мабуть, ніхто б не повірив. Маємо взяти тільки позитив з цієї гри”, – розповів півзахисник.

Вакулко приєднався до “Кривбасу” минулого літа. На його рахунку 12 поєдинків у Лізі конференцій у складі ФК “Рига”.