Епіцентр у минулому сезоні зайняв четверте місце у чемпіонській групі і двічі мав шанс підвищитися в ранзі, але не зумів. Нива ж минулої суботи під керівництвом нового головного тренера Євгенія Калиниченка вдома зазнала в серії пенальті кубкової поразки від Буковини.

Перша ліга, 1-й тур.

Нива Тернопіль – Епіцентр Дунаївці 0 : 1.

0 – 1. Беженар – 49.

В статусі головного тренера сьогодні дебютував у Першій лізі Євгеній Калиниченко, який у минулому сезоні очолював “Зорю” в Чемпіонаті U-19 (30 ігор).

Перша половина зустрічі завершилася без голів. Цікавіше виглядали підопічні Калиниченка, але довести свої атаки до завершення не вдавалося. Господарі прагнули за рахунок швидкості доходити до заключної третини поля і іноді їм це вдавалося. Наприкінці тайму міг забивати Різник, але його удар парирував Білик. Боротьби вистачало, а ось моментів майже не було. Підопічні Нагорняка основний акцент зробили на грі у захисті, але помилок вистачало.

На початку другого тайму гості відкрили рахунок. Після подачі з флангу з декількох метрів переправив м’яч у сітку Беженар – 0:1. Колектив із Тернополя намагався відігратися, але досягнути свого не зміг. Таким чином, гра завершилася мінімальною перемогою “Епіцентра”.