Головний тренер “Металіста” Андрій Аніщенко прокоментував поразку від “Агробізнесу” (1:2) в матчі 1-го туру Першої ліги.

— Які ваші враження від цієї зустрічі?

— Добрий та якісний перший тайм, перевага за багатьма показниками, але другий тайм був важчим. Цей відрізок у 12-15 хвилин був нечіткий, невпевнений, було багато метушні з нашої сторони, особливо при грі в обороні. Тому суперник виграв 2:1. По червоній картці… це таке, нічого зайвого говорити у нас не можна. Тому, звісно, після неї перевага була не в нас. Ми вистраждали один дуже гарний момент, який міг вирішити долю матчу і призвести до нічиєї. Але що ж, будемо працювати далі.

— Стартові 15-20 хвилин першого тайму — це більше ваша розконцентрація чи гарно перебудувався “Агробізнес”?

— І те, і те. З нашої сторони — десь невпевненість. Один момент, другий, один пас, другий пас. І господарі додали тиску і десь це відчули. Треба було краще відпрацьовувати у своєму штрафному майданчику та на своїй половині поля.

— У вас дуже молода команда. Якщо взяти за дужки Віталій Федоріва — середній вік буде ледь не менше 20-ти років, у хлопців ще багато всього попереду. Як там взагалі становище Геннадія Синчука? Він провів дуже хороший чемпіонат Європи U-19, але, на жаль, там була травма. Як зараз із ним ситуація і коли нам очікувати на його повернення?

— Звісно, нам не вистачає кожного гравця, на котрого ми можемо розраховувати. Він є одним із таких гравців. Але відпрацювавши на європейському форумі він травмувався, на жаль. Десь через три тижні повернеться, дасть Бог.

— Вже були якісь виходи з європейських команд стосовно його трансферу?

— Не маю ніякої інформації з цього питання, – сказав Аніщенко.