Півзахисник “Лівого берега” Євген Банада поділився думками після поразки від “ЛНЗ” (0:1), а також розповів про роботу з Миколою Лавренком.

– Трішки переживали після гри з “ЛНЗ”. Але це поразка, вона завжди болюча. Налаштовуємося на бій з Полтавою, настрій позитивний.

– Щодо матчу з “ЛНЗ”, що ж таки не вдалося? Адже було щонайменше три моменти для того, щоб забити.

– “ЛНЗ” хороша досвідчена команда, з дуже хорошими гравцями у складі. Зрозуміло, було нелегко з ними грати, а те, що не забили – може десь фарту не вистачило. Всі хлопці старалися провести гол, але трішки не вийшло.

– Щодо Вас особисто, то ви прийшли з УПЛ, з “Вереса” до клубу Першої ліги. Що підкупило вас у “Лівому Березі”? Наскільки було несподівано знову повернутися в “еліту”?

– Почнемо з того, що “Лівий Берег” – це хороша команда, з якісною інфраструктурою, мені тут все подобається, все чудово. Те, що повернувся у Прем’єр-лігу, кожен ставив перед собою це завдання, всі хотіли грати в УПЛ цього сезону. Всі щасливі, добре, що все вийшло.

– У складі “Олександрії” ви виборювали медалі ще за Лавренка.

– Так, Микола Миколайович – це дуже велика персона, хотілося з ним працювати як і вісім – десять років тому. Це дуже класна людина, дуже чесна, порядна. Я радий, що повернувся до клубу, ідейним натхненником якого є Лавренко.

– У вас досить багато матчів на найвищому рівні і ви вже приходили в якості одного з лідерів команди до “Лівого Берега”. Думали про це?

– У нас багато хлопців, які не грали в УПЛ. Але тут дуже хороша команда з дуже сильними гравцями. Я прийшов сюди не лідером, тому що лідер тут – команда. Ми об’єднанні однією ціллю, чудовий командний дух. Тільки завдяки команді ми можемо чогось досягти, здобувати перемоги.

– Серед тих, хто дебютував у Прем’єр-лізі є і головний тренер Віталій Первак. Що можете сказати про цього фахівця?

– Віталій Миколайович дуже хороша людина, ставить нам футбол такий, який він бачить. Ми розуміємо один одного, все добре, працюємо далі, – сказав Банада.