Президент «Динамо» Ігор Суркіс від імені київського клубу привітав українських легкоатлеток Ярославу Магучіх та Ірину Геращенко з завоюванням золотої та бронзової медалі відповідно у стрибках у висоту на Олімпійських іграх у Парижі, а також Михайла Кохана з бронзою в метанні молота.

«Від щирого серця вітаю наших легкоатлетів зі здобуттям медалей на Олімпіаді у Парижі. Вами пишається вся Україна, всі тримали кулаки за вас.

Золото Ярослави Магучіх – історична, славетна перемога українського спорту, яка особливо цінна у наш скрутний час, коли наші спортсмени тренуються у незвичних умовах, коли такі успіхи дуже важливі для нашого народу.  

Це золото – яскравий доказ, що наш народ – народ переможців, який неможливо зламати. Такі успіхи наших спортсменів, які бачить весь світ, привертають увагу міжнародної спільноти до нашої країни.

Бажаю нашим олімпійським призерам енергії, здоров’я, наснаги, сили духу, аби і надалі прославляти Україну, а також миру, спокою та якомога швидшого завершення війни нашою головною перемогою», – сказав Суркіс.