В стартовому турі чемпіонату УПЛ команда ЛНЗ вирвала перемогу в «Лівого берега» – 1:0.

Досвідчений півзахисник черкащан Денис Олійник  поділився своїми враженнями від протистояння з киянами:

«Перед початком матчу мені повідомили, що в цьому поєдинку я буду капітаном ЛНЗ. Це було приємною несподіванкою, адже востаннє мені доводилося виводити команду на поле в кількох матчах капітаном, ще коли я виступав у Фінляндії. Це черговий виклик для мене, намагатимусь бути в кожному матчі лідером. Й тому, звичайно, дуже тішить, що в матчі проти киян були здобуті такі важливі три очки.

До речі, якщо в минулому сезоні УПЛ мене часто використовували в опорній зоні, то новий керманич Андрес Карраско повернув мене на позицію правого вінгера, де я зазвичай грав раніше. Мені тут більш комфортно.

В ЛНЗ з’явився не тільки новий головний тренер, а й нові гравці й звичайно, потрібен час, аби ті напрацювання на тренуваннях почали приносити вагомі дивіденди. Бо ЛНЗ почав грати в дещо іншому стилі, тому ще вистачало помилок, особливо в завершальній стадії атаки.

Все ж, ми на свій забитий м’яч награли, адже таки створили 4–5 гольових моментів біля воріт гостей, які діяли низьким блоком. І хоча вирвати перемогу вдалося лише в компенсований час, це тільки підтверджує той факт, що ЛНЗ завжди бореться до фінального свистка».