Олександр Поздєєв виступив на післяматчевій пресконференції.

“Планували давати більше тиску. Розуміли, як буде грати суперник. Ми притискались, забили класний гол перший, не встигли порадіти і вже програвали. Знайшли в собі сили, заміни нас активізували і ми відігрались. Не та гра, яку хочемо бачити і не та, яку планували, але добре, що відігрались.

Суперник грає в вертикальний, агресивний, силовий футбол. Пресингує, багато тиску, намагається постійно доставляти матч в штрафну, підбирати, бити. Інтенсивна, фізично складена команда, яка не дає часу перепочити. І ти маєш бути або на дві голови сильніше і забирати м’яч під контроль, або в’язуєшся у бійню. Так само “Минай” грав у тому чемпіонаті. Немає сонного контролю м’яча. Непросто грати з таким суперником. Особливо, коли програєш боротьбу або підбір”.

“Це непоганий результат. І ми, і “Оболонь” хотіли виграти. Є задача рухатися від гри до гри, вдосконалюватися і грати на перемогу. Хотілося б швидше цього прогресу і потрібно ставати кращими і тренерам, і футболістам. Наприкінці першого кола керівництво буде дивитися, де “Колос” і про які задачі можна спілкуватися”, – відзначив тренер.

У суботу Ковалівка прийматиме “Інгулець”.