Головний тренер «Інгульця» Василь Кобін прокоментував поразку від «Зорі» (1:2) у 1-му турі УПЛ.

– Загалом мені сьогодні гра моєї команди сподобалася. 70 плюс-мінус хвилин ми були на дуже хорошому рівні, тримали структуру.

Ми намагалися пресингувати весь матч, трохи нас не вистачило. Клас команди дався взнаки, тому що команда забила на останніх хвилинах – це говорить про досвід виступів в УПЛ.

– Чи виконали на зборах ті плани, які були?

– В принципі, так. Ми провели дуже хороші збори. У нас були всі умови створені для того, щоб команда добре попрацювала. Але збори – це збори, а матчі та правильні дії гравців на полі – це зовсім інше.

Функціонально команда сьогодні хвилин 70 була на хорошому рівні. Десь за рахунок замін команда «Зорі» підсилила гру. Ми десь уже віддали ініціативу.

Я вважаю, це досвід. Гравці збилися на якусь незрозумілу гру, ми не домовлялися про це. Але якщо брати загалом, для першої гри в чемпіонаті, мені гра сподобалася. Ті напрацювання, які в нас були протягом зборів, працювали досить непогано.

Реалізація. Моменти ми створювали. Я вважаю, що ми були ближче до перемоги до 70-ї хвилини, а там уже… Будемо виправляти помилки й рухатися далі.

– Чи вважаєте, що ваша команда награла сьогодні не тільки на 1 забитий гол?

– Якщо брати по гольових моментах, то, я вважаю, в нас були хороші моменти. Реалізація сьогодні підвела хлопців. Є над чим працювати та рухатися далі. Хоча поле в поряді, і потрібно на такому полі такі моменти реалізовувати.

Нічия, можливо, була би більш справедливим результатом, але клас та досвід ігор УПЛ на останніх хвилинах зіграв свою роль. Десь, можливо, потрібно було спростити гру або затягнути час, дотримати 1-2 хвилини, – сказав Кобін.