Відомий інсайдер Ігор Бурбас розповів про зміни, які відбулися у житомирському Поліссі, після того, як команду очолив молодий фахівець Імад Ашур.

У четвер, 1 серпня, житомирське Полісся у матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій поступилося словенській Олімпії з Любляни (1:2) та вилетіло з єврокубків.

Попри невдачу на європейській арені, головний тренер «вовків» 36-річний фахівець Імад Ашур усіляко намагається змінити команду ще від початку своєї роботи у Поліссі, яке він очолив наприкінці травня 2024 року.

Інсайдер Ігор Бурбас повідомив, що у житомирському клубі відбулися серйозні зміни.

«Ашур з собою приніс тектонічні зміни в Поліссі. З того, що мені відомо, вдосконалився підхід до справи футболістів в тому плані, що змінили кухаря, змінили раціон. І це ще під час зборів».

Бурбас детально розповів, як саме змінився раціон гравців Полісся.

«От від супів, наприклад, відмовились. Сказали, що це неважливо для футболістів. Супи не треба їсти. Неважливо чи шкідливо? Я не знаю, але супи в Поліссі не їдять. Зате їдять рибу та курятину, але відмовилися від телятини, свинини. Прибрали також молочні продукти».

Також Ашур ввів для підопічних щоденні хвилини медитації.

«І що мене найбільше здивувало, Полісся тепер медитує. Зранку і ввечері, незалежно від тренування, для футболістів прописана медитація. По сім-вісім хвилин кожен наодинці має збиратися з думками та візуалізувати майбутні перемоги, успіхи», – сказав Бурбас у ефірі ютуб-каналу «BurBuzz».

До Полісся Ашур жодного разу не очолював дорослі команди, а його останнім місцем роботи був Дніпро-1 (U-19).
Житомиряни свій перший матч в УПЛ сезону 2024/25 проведуть 11 серпня проти донецького Шахтаря.