Відомий журналіст Ігор Бурбас розповів, наскільки великим є кредит довіри керівництва Полісся до свого головного тренера Імада Ашура та хто теоретично може його замінити.

Після вильоту Полісся від Олімпії Любляни (0:2, 1:2) в другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій вже почалися розмови про можливий пошук альтернативи головному тренеру «вовків» Імаду Ашуру.

Журналіст Ігор Бурбас розповів, що йому відомо з цього приводу.

«Те, що мені доноситься з Житомира – кредит довіри у нього великий. Як мінімум, як мені говорять, до зими він має бути. Якщо не вийде, то з’являються чутки в контексті Руслана Ротаня. Я теж чув раніше, що до нього приглядаються».

Бурбас пояснив, чому Полісся відмовилося від ідеї з Ротанем.

«Пів року тому, коли думали про зміну тренера, то Ротань фігурував в списках. Але тоді не пішли на ризик, бо розуміли, що він поїде на Олімпіаду і всю підготовку перед сезоном пропустить. На те, що пішла Олександрія, в Поліссі не пішли й відмовилися від цієї кандидатури».

За інформацією журналіста, клуб, у разі чого, дивитиметься в бік іноземного тренера.

«Чи повернуться до неї зараз? Важко сказати. Знаю точно, що будуть шукати з-поміж іноземних варіантів. Немає зараз конкретно шорт-листа, про це рано говорити. Кредит довіри Ашуру поки великий, але наступником вже може бути іноземний тренер», – сказав Бурбас програмі YouTube-каналу «BurBuzz».

  • Зазначимо, що Ашур очолив Полісся лише 26 травня цього року і встиг провести дві вищезгадані гри з Олімпією;
  • В УПЛ команда стартує 11 серпня гостьовим матчем проти Шахтаря;
  • Ротань з 2018 по 2023 рр. очолював збірну України U-21, у 2023 році національну збірну України, а з 2023 по 2024 рр. олімпійську команду синьо-жовтих.