“Жирона” подякувала українському форварду Артему Довбику за внесок в успіх команди минулого сезону. Нагадаємо, що футболіст сьогодні підписав контракт з римською “Ромою”.

“Клуб хотів би подякувати Артему Довбику за його зусилля, роботу та самовідданість протягом сезону, який він провів з нами. Його гра і відданість своїй справі відіграли фундаментальну роль в успіхах, яких ми досягли разом”, – йдеться у заяві “Жирони”.

Втім, не всі в Іспанії так лояльно ставляться до переходу. Так, у соцмережах до посту “Жирони” є й негативні коментарі, більшість із них правда від вболівальників “Атлетіко”, який також претендував на українця.

Уболівальники мадридців хейтять агента гравця Олексія Люндовського. На їх думку, через нього і зірвався перехід до “Атлетіко”. Раніше була інформація, що сторони не домовилися щодо відступних саме агенту гравця.

Також деякі фанати, як “Жирони”, так і “Атлетико” дивуються, чому футболіст вибрав саме “Рому”, тобто у спортивному плані проміняв Лігу чемпіонів цього сезону на Лігу Європи.