Півзахисник “Полісся” Богдан Кушніренко в ефірі Megogo прокоментував поразку від “Олімпії” (1:2) у 2-му раунді кваліфікації Ліги конференцій.

– Тренер казав, що суддя десь помилявся, Олександр Усик про це казав. Ви відчули, що суддя десь підсуджував більше нашим суперникам?

– У принципі, я вважаю, що він судив досить нормально. Не треба це враховувати. Потрібно було реалізовувати моменти. Порівняно з першою грою вони у нас були. Це були дві різні ігри. Забий ми хоча б третину тих моментів – гадаю, результат був би іншим.

– Чому не вдалося реалізувати моменти?

– Не знаю, чому не вийшло. Напевно, не вистачило майстерності. Але я дякую всім партнерам по команді. Думаю, ми показали чудову гру. За результат прикро, але я вважаю, що ця команда має велике майбутнє. Дякую всім уболівальникам, які нас підтримували. Дякуємо ЗСУ. Ми грали для них і віддали всі сили, але, на жаль, не вдалося отримати результату.

– Що зараз відбувається у роздягальні?

– Звичайно, всі засмучені. На такому початку та такій грі ми сьогодні ми маємо сьогодні вичавлювати більше.

– Чому у першому матчі не вийшло так грати?

– Можливо, забракло досвіду цієї гри. Усі хотіли, переживали. Можливо, було якесь хвилювання. Друга гра показала, що ми можемо грати із будь-яким суперником. Тож надалі, дай боже, все буде добре. Будемо ставати кращими.