Журналіст та коментатор Віктор Вацко висловився про гру Олександра Піхальонка та деяких інших гравців «Динамо».

«Я думаю, зараз у Шовковського голова болить, але це приємний біль, щодо вибору в центрі поля. Піхальонок вривається в цю команду. Це приклад сильного трансферу. Це приклад трансферу, коли футболіст сходу показує, що він конкурентоздатний.

Позиція «вісімки» – окей, у матчі-відповіді позиція «шістки» – окей. Я вже не пам’ятаю, коли востаннє «Динамо» такого рівня трансфер здійснювало. Коли востаннє «Динамо» отримувало футболіста, який зі сторони проходив і одразу вривався в основний склад команди.

Брагару, який в хорошій формі з Олімпіади повернеться, – теж опція для атаки. Але з іншого боку і Ярмоленко, і Кабаєв, і Волошин в цих двох матчах показали, що Шовковському теж доведеться подумати, хто буде грати на крилах атаки.

Ванат у матчі-відповіді забив: пенальті заробив і реалізував, також психологічний плюс для центрфорварда.Супряга ігрові хвилини отримав – теж добре. Це також, до речі, перевага забезпеченого результату, коли тренер може дати пограти більшій кількості футболістів, дати їм необхідного на старті сезону ігрового тонусу», – сказав Вацко.