Буковина продовжує робити кроки до підвищення в УПЛ. Чернівецький клуб оголосив про нове партнерство з команією, яка декларує дуже амбітні цілі.

В минулому сезоні новим інвестором Буковини став відомий бізнесмен Володимир Дубинський, який виявив великі амбіції. Клуб отримав серйозного титульного спонсора – компанію «Dmart» (головою якої є сам Дубинський), про що оголосила пресслужба Буковини.

Зазначається, що ця компанія є також партнером СК Прометей, власником якого є все той же Дубинський. Контракт між «Dmart» і Буковиною укладено на один сезон, підкреслюють в клубі.

Підписання угоди прокоментувала директорка компанії Олена Голдовська, відзначивши великі цілі даної співпраці.

«Для нас велика честь виступити титульним партнером Буковини і зробити свій внесок у розвиток українського футболу. Підтримка соціальних та спортивних проєктів у такі важкі часи неймовірно важлива.

Тому ми продовжуємо підтримувати український спорт в умовах ворожої агресії та прагнемо спільного розвитку, незважаючи на всі зовнішні виклики. Впевнені, що разом ми зможемо здобути великі перемоги та досягти виняткових результатів».

В новому сезоні Першої ліги Буковина гратиме у групі А, а у першому турі зустрінеться з Прикарпаттям.

Цей матч заплановано на восьме серпня, і команда Валерія Кривенцова буде в ньому в ролі гостей.