Головний тренер Челсі Енцо Мареска висловився після перемоги над Амерікою (3:0) щодо прогресу команди.

“Дуже щасливий. Для нас завжди важливий результат, тому що ми – Челсі, але в цей момент основним фокусом не може бути результат.

На мою особисту думку, ми продовжуємо вдосконалюватися. Це найважливіше. Нам було важко проти Рексема з багатьох причин, нам було важко з Селтіком, але було багато важливих речей, які ми покращили. Сьогодні ми продовжили цю лінію. Відколи почали, те, що робимо на тренуваннях, повинно показуватися у грі.

Травми? На щастя для Мало, Бенуа Бадіашіле, це були просто судоми. Вони все ще виконують певну роботу окремо від команди, але, сподіваюся, наступного тижня вони зможуть почати тренуватися з нами.

Нкунку? Я любив його до того, як прийшов у цей клуб. З огляду на те, як ми хочемо грати, він є ідеальним гравцем. Він може грати будь-де.

Пенальті? Я вирішую, хто виконуватиме пенальті. Чи буде це Палмер? Звичайно, коли Коул повернеться. Але зараз його тут немає, тому ми вирішуємо вибрати іншого, і Нкунку один з гравців.

Ви бачите, що Енцо Фернандес трохи відстає. З погляду фізичної підготовки, він, ймовірно, був трохи повільним. Але Енцо провів з нами лише одне або два заняття”, – цитує Мареску football.london.