Форвард Динамо Владислав Ванат прокоментував другий розгром Партизана у матчі-відповідді 2-го туру кваліфікації Ліги чемпіонів (3:0).

“Емоції дуже позитивні, але немає навіть сил, аби якось їх охарактеризувати. Задоволені, що пройшли далі, виграли впевнено обидва матчі, та ще й у такого суперника, на якого мотивація була позамежна. Чи легко було налаштовуватися на поєдинок-відповідь після першого матчу? Не те, щоб легко. Розуміли, що в нас є перевага в чотири голи, але це не грало ролі, оскільки мали вийти й загнати цю команду куди подалі.

Щодо пенальті, я запитав у Буяльського та Ярмоленка, чи можна мені пробити. Вони дозволили, тож дякую їм за це. Футбол – командна гра, і вони вчинили по-командному, дали мені пробити, тож вдячний їм.

Так, ця перемога вкрай важлива для України. Всі читають новини, і те, що відбувалося протягом цих двох ігор, яке було напруження в соцмережах та в Інтернеті, всі все розуміли. Тому добре, що вдалося виграти, тим паче настільки впевнено.

Я чекав другого матчу проти Партизана, щоб остаточно оформити вихід до наступного раунду. Вже від завтрашнього дня будемо готуватися до Рейнджерс.

Я вважаю, що підготовка до нового сезону ще триває, чемпіонат ще навіть не почався. Усі готуються, намагаються викладатися на сто відсотків. Зрозуміло, що в перших іграх це важко поки, але будемо додавати. Тим паче, ще є куди.

Як ми підтримали Дячука? У роздягальні його не було. Я так розумію, він поїхав до лікарні. Звичайно, ще коли на полі він сідав до машини, усі казали йому, щоб він не розчаровувався та тримався. Бажаємо йому лише здоров’я”, – цитує Ваната офіційний сайт Динамо.