«Динамо» перемогло «Партизан» в матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів – 3:0.

Ліга чемпіонів. Раунд Q2. Матч-відповідь (перший матч – 2:6)

«Партизан» (Белград, Сербія) – «Динамо» (Київ, Україна) – 0:3

 Гол: Ярмоленко, 16, Ванат, 68, пен, Караваєв, 90+3

 Попереджяення: Філіпович, 58, Маркович, 90

«Партизан»: А. Йованович – Філіпович (де Медіна, 83), Муякич, Маркович, Юрчевич (Антич, 79)– Захід (Натхо, 65), Овусу – Захаревич, А. Калюлу (Северіна, 65), Го Йон Джун (Тріфунович, 65) – Салданья

Запас: Стеванович, Степанович, Йованович, Ковачевич, Ніколич, Щекич, Ібрагім

«Динамо»: Бущан – Караваєв, Дячук (Біловар, 54), Попов, Дубінчак – Піхальонок, Шапаренко (Лонвейк, 69) – Ярмоленко (Кабаєв, 69), Буяльський (Андрієвський, 69), Волошин – Ванат (Супряга,79)

Запас: Нещерет, Моргун, Вівчаренко, Бражко, Діалло, Михавко, Кабаєв, Малиш

Арбітр: Маріан Барбу (Румунія)

Стадіон: «Партизан» (Белград, Сербія)

Щоб ні в кого навіть і думок про камбек не з’явилося, Динамо розпочало матч-відповідь з досить швидкого голу, коли контратаку біло-синіх реалізував їх лідер Андрій Ярмоленко, якого на побачення з воротарем Партизана Александаром Йовановичем вивів Владислав Ванат напару з Кальдо Калюлю.

Зрештою гол Ярмоленка так і залишився єдиним у першому таймі.

По перерві Партизан, який за 45 хвилин так і не спромігся бодай на один удар у площину  Динамо дещо прокинувся й у стійку воріт, які захищав Георгій Бущан, влучив лідер «гробарів» Салданья.

Однак найбільш пам’ятним моментом початку тайму номер два стала травма, якої зазнав центральний оборонець біло-синіх Дячук, під якого підсів той таки Салданья. Крик Максима був чутний на увесь порожній стадіон.

Помстився за брудну гру Партизану голом з пенальті Ванат. Владислав реалізував удар з точки після фолу на собі ж з боку Светозара Марковича.

До кінця поєдинку Динамо вколотило ще й третій гол Партизану, коли швидку атаку результативним ударом завершив Олександр Караваєв.