Журналіст Ігор Циганик прокоментував можливість призначення Мирона Маркевича головним тренером Металіста 1925.

“Думаю, що Маркевича не розглядають. Хоча, хто його знає. Маркевич вивів одну команду з Першої ліги до УПЛ – його звільнили, а зараз він знову має вивести іншу команду в УПЛ – і його знову звільнять, чи що? Я не думаю. Хоча, хто його знає.

Поки що, на цьому етапі, я не чув розмов про те, що Маркевич може очолити Металіст 1925. Чи міг би він працювати? Міг би. Звичайно, що міг би працювати. Тим більше, наскільки я розумію, Металіст 1925 планує базуватися у Львові. У них є свої моменти, і саме ці моменти дозволили їм взяти участь у “турнірі чотирьох”, що пов’язаний із певним комплексом неподалік Львова. Саме там вони базувалися, а один з віце-президентів підтримує цей комплекс.

Я думаю, що цілком можливо, що таке могло б статися. Однак я не вірю, що Мирон Богданович Маркевич зараз, після Карпат, одразу піде в Металіст 1925, щоб знову витягувати команду з Першої ліги до Прем’єр-ліги. Хоча, хтозна. Маркевич показав минулого сезону, що він може це зробити” , – сказав Циганик у ефірі YouTube-каналу Football Hub.

Нагадаємо, Раніше Віктор Скрипник подав у відставку з посади головного тренера “Металіста 1925”. Згодом обов’язки головного тренера виконував Сергій Карпенко. А ось Мирона Маркевича на посаді головного тренера Карпат замінив екс-тренер Інгульця Владислав Лупашко. Саме прихід Лупашка в U-19 називають однією з причин відставки легендарного наставника (разом з незадовільною комплектацією команди).