Директор з медіа, маркетингу та спонсорства «Полісся» Олександр Денисов розповів про деталі організації першого єврокубкового матчу житомирського клубу.

«Після першого матчу з «Олімпією» (0:2) по команді пройшлись буквально катком критики. Не розділяю цей настрій футбольного суспільства.

Насправді в такий момент українським командам потрібна підтримка. Зараз необхідно дати хлопцям ковток впевненості перед матчем у відповідь. Адже всі розуміють, що сталось. А сталась прикра історія, в якій ми об’єктивно програли цю гру супернику на футбольному полі.

Але в той самий час, я б звернув увагу багатьох на те, що відбувалось за лаштунками. Це те, що ми залишали в секреті до останнього, ті моменти, з якими ми зіштовхнулися.

Напередодні гри травмувався Луіфер, який мав виходити в старті. Це повпливало на малюнок гри в атаці.

Далі ті травми, що стались впродовж підготовки до сезону. Ушкодження Бескоровайного призвело до того, що за день до від’їзду в Польщу клуб в терміновому порядку шукав заміну центральному захиснику.

Так до команди приєднався Сарапій, який вийшов одразу в єврокубковому матчі. Тобто є ціла низка гравців, серед них і Макуана, на яких ми не могли розраховувати.

Також ще дискваліфіковані Кушніренко та Бабенко, у зв’язку із чим Таллес Коста мав грати на незвичній для себе позиції опорника дуже низько. Тож дуже важливо зараз підтримати команду.

За останній тиждень головним тренером Імадом Ашуром проведена велика робота, яка має за ціль повернути хлопцям віру в себе і налаштувати на бій.

Потенціал цього «Полісся» значно вищий і команда здатна досягнути результату в грі у відповідь. В цьому впевнений президент клубу Геннадій Буткевич, який на постійному зв’язку з командою і повністю підтримує головного тренера і гравців.

Тому закликаємо вболівальників підтримати команду в цей вирішальний момент. А футбол тим і прекрасний, що ми ніколи не знаємо, що станеться, до того, як пролунає фінальний свисток», – сказав Денисов.

Матч-відповідь відбудеться 1 серпня, початок о 19.00.