Закарпатський Хуст, який ще до недавнього часу ризикував зникнути з футбольної мапи України, продовжує ребрендинг.

«На старті нового футбольного сезону 2024/25 хочемо представити Вам оновлений герб клубу!

Новий логотип не зазнав кардинальних змін: збережені традиційні біло-чорні кольори клубу, історичний нарис Хустського замку, річок, що омивають околиці міста та футбольний м’яч. До основних відмінностей нового логотипу можна віднести хіба що напис «Хуст», трохи модернізований стиль і, що найголовніше – з’явився рік заснування клубу «2019».

Віримо, що зміни позитивно торкнуться не лише зовнішнього вигляду логотипу, а й вплинуть на розвиток клубу, характер гри, нові перемоги та досягнення», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, у перехідних матчах за право залишитись у Другій лізі Хуст поступився Звягелю і вилетів у третій дивізіон. Однак після зняття зі змагань чемпіона Другої ліги – Дружби – закарпатці погодились замінити мирівчан у Першій лізі. Але після того, як ТЦК мобілізували з команди Миколу Сираша, Хуст втратив можливість запрошувати до себе гравців через відсутність гарантій безпеки та можливості бронювання від мобілізації. Хуст спробував об’єднатися з Подолянами і переїхати у Тернопіль, але переговори не увінчались успіхом.

Згодом головний тренер Володимир Циткін заявив, що гравців було розпущено і клуб може припинити існування. Зрештою, прес-служба закарпатців звинуватила всіх у спекуляціях щодо свого майбутнього, удавши ніби нічого з вищеописаного і не було.