Новоспечений воротар донеччан Кіріл Фесюн розповів, проти кого хотів би зіграти в найсильнішому євротурнірі.

“Як стався мій перехід у Шахтар? Мені зателефонував агент і сказав, що є така пропозиція. Я довго не думав і погодився одразу, тому що розумію, що такий шанс може випасти лише раз у житті і відмовлятися було б нерозумно. Шахтар – це топ клуб з великою історією, який завжди грає на високому рівні.

Чи були ще якісь пропозиції? Наскільки я знаю, конкретика була тільки від Шахтаря.

Як будемо ділити ігровий час з Різником? Хто буде сильніший, той і буде грати. Основного голкіпера вибере головний тренер. Але я не боюся конкуренції з Різником, бо вона тільки допомагає зростати. З Дмитром у нас нормальні, дружні відносини. Працювати разом з топовим воротарем – дорого коштує.

У Лізі чемпіонів було б цікаво зіграти проти Барселони, бо я з дитинства вболіваю за каталонців. Там буде новий формат, більше команд, тому буде ще цікавіше. Думаю, Шахтар з таким підбором гравців може пошуміти у цьогорічній Лізі чемпіонів і досягнути високого рівня.

У якому клубі Європи бачу себе через десять років? Я дуже хочу пограти в АПЛ. В англійському чемпіонаті зібрані найкращі гравці світу і хочеться в живу подивитися на цей рівень, пограти і потренуватися в цій лізі. Але зараз всі мої думки пов’язані із Шахтарем”, – сказав Фесюн у коментарі Zbirna.com.